Bursaspor Sampiyon 2010

Galatasarayın 2009-2010 sezonu hikayesinde bir hegemonyanın yıkılışına şahitlik edeceğiz. Eyl 2011 - 0 comments.


Takim Otobusu Karsilama Sanat Baskilar Baski

Bursaspor 201011 Sezonu.

Bursaspor sampiyon 2010. Bursaspor şampiyon izleyin - Eurosport Dailymotionda. Its ironic but I couldnt possibly be more excited about the championship going to a team outside of Istanbul for the first. Daha fazla videoya gözat.

Eyl 2011 - 0 comments. Oca 2012 - 0 comments. Its ironic but I couldnt possibly be more excited about the championship going to a team outside.

Bursasporun 16 Mayıs 2010 tarihinde Süper Lig şampiyonu olarak Türk futbol tarihine geçtiği büyük zaferin 10. Eyl 2011 - 0 comments. Bursaspor4 Şanlıurfaspor1 Geniş Özet 11.

Alles zum Verein Bursaspor 1Lig aktueller Kader mit Marktwerten Transfers Gerüchte Spieler-Statistiken Spielplan News. Şampiyon Bursa Marşı 2010 02. They maintained pressure on Fenerbahçe who had overtaken them.

Mayıs 21 2010 mhmtozsn Yorum bırakın Go to comments. Going into the final game of. Yeni sezona 8 Temmuz 2010 tarihinde Avusturyada başladı.

Sivassporun iki sezondur yarım bıraktığı işi ertuğrul sağlamlı bursaspor tamamlayacak. Mikail Altınok tarafından Son güncelleme May 7 2020. Şampiyon olan Bursaspor ile lig ikincisi Fenerbahçe.

Bu sezonda ilk kez Şampiyonlar Ligine katılma hakkı kazandı ve gruplara kalamayarak elendi. Pek çok insan pek imkân vermese de 2010 yılında bu peri masalı gerçeğe dönüştü ve Bursaspor beşinci şampiyon olmayı başardı. 2010 Şampiyon Bursaspor.

KAHRAMAN GÖZYAŞLARI SPOR SERVİSİ Süper Ligde Beşiktaşı 2-1 mağlup eden ve 2009-2010 sezonununun şampiyon tamamlayan Bursasporun teknik direktörü Ertuğrul Sağlam maç. See more of 2010 Şampiyon Bursaspor on Facebook. Bursaspor sahasında Beşiktaşı 2-1 yenerek 2009-2010 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Monday May 17 2010. Posted on May 17 2010 by mjbutterworth Bursaspor is the surprise champion of the Turkish Super Lig this year becoming only the second team not from Istanbul to claim the title. Quite impressive for a team that only a few years ago was in danger of being relegated.

Kas 2010 - 0 comments. Daha fazla videoya gözat. Yıldönümünde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile şampiyonluğun baş mimarlarından teknik direktör Ertuğrul Sağlam sosyal medya üzerinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Sivasspor3 Bursaspor0 Geniş Özeti 26. Bursaspor Kulübü Derneği. Bursaspor is the surprise champion of the Turkish Super Lig this year becoming only the second team not from Istanbul to claim the title.

Trabzon Kadıköyde tarih. With eight games left to play Bursaspor were five points clear at the top. Bursaspor Beşiktaşı 2-1 ile geçerken Fenerbahçenin Trabzonspor ile 1-1 berabere kalmasıyla tarih yazılıyor Bursaspor sezonu şampiyon olarak bitiriyordu.

20092010 sezonu sonunda Süper Ligde artık 4 büyükler dışında bir şampiyon daha vardı. Öncelikle Bursaspora tebirklerimizle yazıya başlamak isterimGercekten hak ettikleri bir şampiyonluk yaşadılar3 Büyüklere karşı sergiledikleri futbolmüthiş seyircisi ve adam gibi adam olan teknik direktörü Ertuğrul Sağlamla şampiyonluğu sonuna. Son haftalarda iki takımın.

Bursaspor1 Beşiktaş2 Maç Özeti 26. Birinci transfer sezonu 8 Haziran - 1 Eylül 2009 ikinci transfer sezonu 4 Ocak - 1 Şubat 2010 tarihleri arasındaydı. Five weeks before the end of the season Bursaspor fell to second place in the Süper Lig.

Bursaspor ise Beşiktaşı 2-1 16 Mayıs 2010da mağlup ederek tarihinde ilk kez şampiyon oldu. Bu sezon Süper Kupayı Trabzonspora karşı kaybetmiştir. Ertuğrul Sağlam Mersin İY Maçı Sonrası Röportajı 18.

Her ne kadar dört büyükler sezona şampiyonluk parolasıyla çıksa da son maçta yaşanan. Türkiye Kupasında üçüncü olarak bitirerek elendiBu sezonunda ligi üçüncü sırada bitirerek tarihinde. Bursaspor 2010-11 sezonu Bursasporun kırk yedinci sezonudur.

Başlangıç Genel Şampiyon Bursaspor. Bursasporun 20102011 sezonu Şampiyonlar Ligi serüveni tekrar hatırlıyoruz. Quite impressive for a team that only a few years ago was in danger of being relegated.

Süper ligde ilk defa dört büyüklerin dışında bir takım ipi göğüsleyen taraf olacak. In April 2010 Bursaspor sat at the top of the table after being in the top three for the past few months.


Bir Rekor Kiriliyordu O Sene En Kalabalik Deplasman Rekorunu Bursaspor Taraftarlari O Sene Kiriyordu Ibb Bursaspor Macinda 30bin Kisilik Bi Mac Bursa Kisilik


Bursaspor Un Sampiyon Kadrosunda Kimler Vardi Superlig Bursaspor Sampiyon Spor Futbol Saltanat


Title Goruntuler Ile Spor Bursa


Bursaspor Sampiyon Oldugu Sene Yani 2009 2010 Senelerinde Buyuk Takimlara Karsi Puan Kaybi Yasamadi Besiktas Bursaspor Macindan Bir Kare Ve Bursaspor Inonu Mac


Super Bucur Pablo Martin Batalla Spor


Trabzonspor 2010 2011 Sampiyonluk Kupasini Resmi Olarak Istedi Futbolcular Spor Kupalar


Bursali Seba Hattin


Deplasman Krali Resim Duvari Babalar Teksas


Her Icerdeki Macta Mukemmel Kareografiler Veya Pankartlar Hazirlayan Texas Grubundan Anlamli Bir Pankart Daha


Error 404 File Not Found Dosya Yenisafak Da Bulunamadi Mac Bursa Resim


G K M Adli Kullanicinin Gs Bs Bjk Panosundaki Pin Guzel Soz


Sehr I Mudafaa Panosundaki Pin


Sedat 3 Bursaspor Futbol


If People Believe Miracles Happen Iphone Duvar Kagitlari


Bursaspor Panosundaki Pin


Bursaspor Un Sampiyon Oldugu Sene Diger Sampiyonluk Kovalayan Takim Fenerbahce Idi Kadikoy De 2 Takimin Macinda Fenerbahce 2 0 One Gecti Faka Anilar Bursa Mac


Bursaspor Besiktasi Yenmesine Ragmen Kadikoye Yanlis Anons Gitmisti Ve Berabere Kaldilar Denmisti Yanlis Anons Ile Sevinen Bir Grup Fe Futbol Spor Timsah


Ertesi Gun Takim Kupayi Kaldirirken Spor Tarih Akita


Photos And Videos By Eski Bursa Eski Bursa Bursa Texas

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Bursaspor Sampiyon 2010"

Posting Komentar